Recensies

Integrale Massage
Heleen heeft mij ontzettend goed geholpen in een moeilijke periode. De massages waren altijd precies wat ik nodig had en hebben mij weer geleerd hoe ik moet ontspannen. Daarnaast weet ze ook de pijnpunten goed te vinden en behandelen. Door de massages van Heleen heb ik veel minder pijn en het heeft me veel meer gebracht dan de fysio, osteopaat of welke zorgprofessional dan ook. Ik ben heel dankbaar voor haar hulp en betrokkenheid!
Mevr Van Boom, Hilversum

Integrale Massage
Heerlijke fijne massage in een ontspannen omgeving. Heleen is geheel gefocust op je lijf en stresspunten in je lichaam. Ze pakt deze plekken goed aan en besteed daar ruim de aandacht aan. Toen ik voor het eerst bij haar kwam kon ik niet een uur op mijn buik liggen vanwege te veel rugpijn.
Inmiddels is dat geen probleem meer en voelt alles veel soepeler en losser. Kortom, echt aanrader. Als het kon zou ik elke week wel willen gaan!
Mevr Franken, Hilversum

Integrale Massage
Ik kan een massage bij Heleen zeker aanbevelen! Ze is heel empathisch en kan goed luisteren. Zo voel je je heel snel op je gemak. De integrale massage is echt heerlijk ontspannend. Ik ga erg graag naar haar toe, een aanrader!!
Mevr Alma, Hilversum

Integrale Massage
Na meer dan een jaar met rugklachten te hebben gelopen en de reguliere (fysio)therapie mij niet verder bracht, ben ik op zoek gegaan naar een andere aanpak. In mijn zoektocht kwam ik op de website van Heleen terecht. Mede dankzij de goede recensies (en ze kloppen allemaal!) heb ik toen een afspraak gemaakt.
Wat een verademing zeg! Ze beperkt zich niet alleen tot de lichamelijke klacht, maar kijkt ook naar de persoon erachter. Ze kan goed luisteren en neemt alle tijd voor je. Ben nu 3 keer geweest en nog niet helemaal van mijn klachten af, maar er zit duidelijk vooruitgang in! Wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb en kan het iedereen aanraden!
Mevr Veraar, Hilversum

Integrale Massage
Ik ben superblij dat ik na drie jaar van mijn ‘frozen shoulder’ ben bevrijd. Na jaren met veel pijn en beperkingen in mijn beweging, kan ik nu weer vrij en pijnloos door het leven. Door haar professionele aanpak bleek dat het geen frozen shoulder bleek te zijn. Verwacht niet dat je na drie massages van je klachten af bent. Heb geduld en vertrouwen en je zult zien dat je klachten verholpen worden. Ik ben heel dankbaar dat ik Heleen gevonden heb en van de klachten af ben.
Mevr Veenhoven, Hilversum

Integrale Massage
Door rugklachten ben ik bij een oefentherapeut Mensendieck terecht gekomen. Ik besprak met haar mijn wens om mijn rug te laten masseren, maar dat ik het moeilijk vond een goede masseur te vinden. Zij raadde me Heleen aan. De eerste keer vond ik heel spannend, maar door Heleens rustige en oprechte aanpak was dat snel weg. Dankzij Heleen is mijn rug veel soepeler en heb ik veel minder pijn. Na elke massage ga ik ontspannen en met nieuwe energie op weg.
Mevr Tacken-Lange, Hilversum

Integrale Massage
Ik heb een uitstekende ervaring met de massages van Heleen. Haar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en zij draait geen standaardprogramma af, maar stemt het helemaal af op jouw wensen en behoefte. Door haar ruime tijdsplanning, is er altijd voldoende tijd. Een absolute aanrader, niet alleen bij klachten, maar ook preventief en ter ontspanning.
Dhr Boersma, Hilversum

Integrale Massage
Deze vorm van massage is heel rustig en ontspannend. Heleen helpt je even ‘stil te staan’ en te voelen waar in je lijf spanning zit. Naast haar talent als masseur is Heleen een heel lief en oprecht mens, die echt om haar cliënten geeft; ze is duidelijk gemotiveerd een verschil voor je te maken. Dat maakt het fijn bij haar te komen.
Mevr Sharwood, Hilversum

Integrale Massage
Ik ben nu een aantal keer bij de praktijk voor integrale massage Hilversum geweest. Het is me uitstekend bevallen. Ik had daarvoor regelmatig rugpijn, mijn rug voelt nu veel soepeler aan. Heleen van der Waals heeft dat dus prima gedaan!
Dhr Mulder, Hilversum

Integrale Massage
Heleen is een hele fijne, empathische therapeut met een groot helend vermogen. De massages zijn subtiel en toch heel krachtig.
De diepe ontspanning die ik ervoer tijdens de massages had ik al lang niet meer gevoeld. Ik heb veel spanningen los kunnen laten en dat geeft weer ruimte!!!
Ik kom zeker terug.
Mevr Hovenkamp, Hilversum

Integrale Massage
Heleen is echt een superlieve vrouw, ze luistert heel goed, ze weet waar ze over praat, de klik was er meteen na het 1e gesprek, ze neemt echt de tijd, ik voel me erg op me gemak bij haar, ik voel me na een integrale massage zo ontspannen en slaap dan echt als een roos, ik raad het echt iedereen aan met spanningsklachten, rug en schouderklachten etc, ik verheug me iedere week er weer op, ik kom er iedere week en soms wel 2x in de week, echt een aanrader!!
Mevr El Jari, Utrecht

Integrale Massage
Integrale massage, ik had er nog nooit van gehoord maar wat ben ik blij dat ik het, via de website, ontdekt heb. Ik had schouder en rugklachten en wat ik ook probeerde, niets hielp. Heleen is een schat van een vrouw die je feilloos aanvoelt en de massage geheel aan jou aanpast. Ga er wekelijks heen en mijn klachten zijn een stuk minder. Voel mij heel prettig als ik wegga en verheug mij alweer op de volgende week. Heleen veel dank!
Mevr Schogt, Hilversum

Integrale Massage
Bij Heleen voelde ik mij meteen op mijn gemak. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij mijn klachten kwamen warm op mij over. Al snel had Heleen door waar de meeste spanning in mijn lijf zat. Haar massagebehandeling is intensief en helend. Je voelt je na elke behandeling steeds meer ontspannen. Een bezoek aan Heleen is een echte aanrader.
Mevr Van Pinxteren, Hilversum

Integrale Massage
Heleen biedt een compleet pakket van persoonlijke aandacht door een goed gesprek over waar je tegenaan loopt, aandachtig te luisteren en een massagebehandeling die past bij de klachten die je ervaart. Deze integrale manier van werken is voor mij een schot in de roos. Het verlicht mijn klachten en helpt me om ontspanning te vinden en meer in balans te komen, zowel fysiek als mentaal. Ik kan een behandeling door Heleen iedereen warm aanbevelen!
Mevr Zeldenrust, Hilversum

Zwangerschapsmassage
”Heerlijk ontspannend en heeft mij geholpen wat ‘losser’ in mijn zwangere lichaam te komen zitten. Ook heeft het mijn bil- en rugklachten weggenomen.”
Mevr Brand, Hilversum

Zwangerschapsmassage
De zwangerschapsmassages hebben mij enorm geholpen door de zwangerschap heen. De ontspanning van op mijn buik kunnen liggen door de speciale tafel en de magische handen kwam ik in een oase van rust terecht. Mijn rugklachten verbeterde zelfs ondanks dat mijn buik alleen maar groter wordt. Ik zit nu in laatste week en heb nu elke week een massage geboekt om nog lekker te ontspannen voor de drukte begint 🙂 bedankt!
Mevr Kastelein, Kortenhoef

Integrale Massage
Heleen is een hele goede masseur met veel kwaliteiten en een krachtige manier van helen. Ze weet de vraag van de cliënt goed te vertalen naar de massage en is ook heel fijn in haar omgang en contact met haar klanten. Als docenten van de opleiding integrale massage kunnen wij Heleen van harte aanbevelen! Iljitsj van Kessel en Renate Pico van massageschool Positive Touch.
Dhr Van Kessel, Arnhem

Integrale Massage
Heleen geeft heerlijke ontspanningsmassages, waardoor ik mij na een behandeling veel beter voel. Ik ben erg tevreden! Ik kom graag terug voor een behandeling in Hilversum.
Mevr Van Tol, Soest

Integrale Massage
Fijne massages op een vakkundige, rustige en vriendelijke manier, waarbij heel goed naar je klachten en wensen wordt gekeken. Ik heb last van mijn heupen, maar tijdens de massage herkende ze al heel snel de oorzaak en zorgde ze ervoor dat de pijn al verminderde! Ik raad het iedereen aan, vooral wanneer je met klachten rondloopt zoals bijvoorbeeld rugklachten of heupklachten maar ook voor ontspanning (tegen bijv. stress) is dit zeker een aanrader!
Mevr Arts, Breda

Integrale Massage
Bij Heleen ben je vakkundig in goede handen. Met volledige aandacht een heerlijke massage, jammer voor mij dat je zo ver weg zit.
Mevr Leeuwen-Winter, Beverwijk

Wil je ook een recensie achterlaten? Vul dan het contactformulier in, waarna jouw reactie op de website wordt geplaatst. Veel dank!

rocks-1929387_1920