Recensies

Juli 2018
Ik heb een uitstekende ervaring met de massages van Heleen. Haar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en zij draait geen standaardprogramma af, maar stemt het helemaal af op jouw wensen en behoefte. Door haar ruime tijdsplanning, is er altijd voldoende tijd. Een absolute aanrader, niet alleen bij klachten, maar ook preventief en ter ontspanning.
T. Boersma, Hilversum

April 2018 
Deze vorm van massage is heel rustig en ontspannend. Heleen helpt je even ‘stil te staan’ en te voelen waar in je lijf spanning zit. Naast haar talent als masseur is Heleen een heel lief en oprecht mens, die echt om haar cliënten geeft; ze is duidelijk gemotiveerd een verschil voor je te maken. Dat maakt het fijn bij haar te komen.
A. Sharwood, Hilversum

Maart 2018 
Ik ben nu een aantal keer bij de praktijk voor integrale massage Hilversum geweest. Het is me uitstekend bevallen. Ik had daarvoor regelmatig rugpijn, mijn rug voelt nu veel soepeler aan. Heleen van der Waals heeft dat dus prima gedaan!
Frank Mulder, Hilversum

Maart 2018
Heleen is een hele fijne, empathische therapeut met een groot helend vermogen. De massages zijn subtiel en toch heel krachtig.
De diepe ontspanning die ik ervoer tijdens de massages had ik al lang niet meer gevoeld. Ik heb veel spanningen los kunnen laten en dat geeft weer ruimte!!!
Ik kom zeker terug.
M. Hovenkamp, Hilversum

Januari 2018
Heleen is echt een superlieve vrouw, ze luistert heel goed, ze weet waar ze over praat, de klik was er meteen na het 1e gesprek, ze neemt echt de tijd, ik voel me erg op me gemak bij haar, ik voel me na een integrale massage zo ontspannen en slaap dan echt als een roos, ik raad het echt iedereen aan met spanningsklachten, rug en schouderklachten etc, ik verheug me iedere week er weer op, ik kom er iedere week en soms wel 2x in de week, echt een aanrader!!
H. el Jari, Utrecht

November 2017
Integrale massage, ik had er nog nooit van gehoord maar wat ben ik blij dat ik het, via de website, ontdekt heb. Ik had schouder en rugklachten en wat ik ook probeerde, niets hielp. Heleen is een schat van een vrouw die je feilloos aanvoelt en de massage geheel aan jou aanpast. Ga er wekelijks heen en mijn klachten zijn een stuk minder. Voel mij heel prettig als ik wegga en verheug mij alweer op de volgende week. Heleen veel dank!
W. Schogt, Hilversum

November 2017 
Bij Heleen voelde ik mij meteen op mijn gemak. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij mijn klachten kwamen warm op mij over. Al snel had Heleen door waar de meeste spanning in mijn lijf zat. Haar massagebehandeling is intensief en helend. Je voelt je na elke behandeling steeds meer ontspannen. Een bezoek aan Heleen is een echte aanrader.
S. van Pinxteren, Hilversum

November 2017
Heleen biedt een compleet pakket van persoonlijke aandacht door een goed gesprek over waar je tegenaan loopt, aandachtig te luisteren en een massagebehandeling die past bij de klachten die je ervaart. Deze integrale manier van werken is voor mij een schot in de roos. Het verlicht mijn klachten en helpt me om ontspanning te vinden en meer in balans te komen, zowel fysiek als mentaal. Ik kan een behandeling door Heleen iedereen warm aanbevelen!
A. Zeldenrust, Hilversum

Juni 2017 
Heleen is een hele goede masseur met veel kwaliteiten en een krachtige manier van helen. Ze weet de vraag van de cliënt goed te vertalen naar de massage en is ook heel fijn in haar omgang en contact met haar klanten. Als docenten van de opleiding integrale massage kunnen wij Heleen van harte aanbevelen! Iljitsj van Kessel en Renate Pico van massageschool Positive Touch.
I. van Kessel, Arnhem (via Facebook)

April 2017 
Heleen geeft heerlijke ontspanningsmassages, waardoor ik mij na een behandeling veel beter voel. Ik ben erg tevreden! Ik kom graag terug voor een behandeling in Hilversum.
E. van Tol, Soest

Februari 2017 
Fijne massages op een vakkundige, rustige en vriendelijke manier, waarbij heel goed naar je klachten en wensen wordt gekeken. Ik heb last van mijn heupen, maar tijdens de massage herkende ze al heel snel de oorzaak en zorgde ze ervoor dat de pijn al verminderde! Ik raad het iedereen aan, vooral wanneer je met klachten rondloopt zoals bijvoorbeeld rugklachten of heupklachten maar ook voor ontspanning (tegen bijv. stress) is dit zeker een aanrader!
N. Arts, Breda (via Facebook)

Februari 2017 
Bij Heleen ben je vakkundig in goede handen. Met volledige aandacht een heerlijke massage, jammer voor mij dat je zo ver weg zit.
I. Leeuwen-Winter, Beverwijk (via Facebook)

Wil je ook een recensie achterlaten? Vul dan het contactformulier in, waarna jouw reactie op de website wordt geplaatst. Veel dank!

 

 

 

rocks-1929387_1920