Wie ben ik

Even voorstellen

Vanuit mijn eigen ervaring, begeleid ik met veel plezier mensen bij het terugvinden van de balans in het lichaam en het verminderen van klachten. Ik ben lang werkzaam geweest in de advocatuur, waarna ik na een langdurige burnout besloot mijn hart te volgen en mijn leven een andere wending te geven. In mijn werk als masseuse, begrijp ik goed hoe fysieke en emotionele klachten jouw leven kunnen be├»nvloeden.

Ik heb twee prachtige kinderen. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, leuke uitjes en reizen.

Integrale massagetherapie biedt een weg naar een betere gezondheid en een betere balans. Het geeft een gevoel van bevrijding, opluchting en een vaak blijvende vermindering van de klacht. Je zult je vitaler, opgewekter en prettiger voelen. Een massage is een goede manier om alle balast van het dagelijkse leven even opzij te zetten en je hoofd leeg te maken.

Massage is eeuwenoud en biedt in het moderne leven nog steeds handvaten om het drukke leven van alledag los te laten. Hoe voel je je werkelijk en welke signalen geeft het lichaam. Daar staan we niet altijd meer bij stil. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in steeds terugkerende fysieke klachten of het niet meer kunnen ontspannen. Integrale massage gaat verder dan het behandelen van de klacht die jij ervaart. Ook de achterliggende oorzaak wordt duidelijker en geeft nieuwe inzichten.

Ik ben in het bezit van het hbo-diploma Integrale Massage (behaald bij Positive Touch) en het hbo-diploma Medische Basiskennis. Daarnaast heb ik de cursus Zwangerschapsmassage bij de Wellness Academie gevolgd. Volgens de richtlijnen van de beroepsorganisatie BATC, school ik mij doorlopend bij door middel van studiedagen en cursussen.

Je bent van harte welkom in de praktijk!

Heleen

Heleen van der Waals