Wie ben ik

Even voorstellen

Vanuit mijn eigen ervaring, begeleid ik met veel plezier mensen bij het terugvinden van de balans in het lichaam en het verminderen van klachten. Ik ben lang werkzaam geweest in het bedrijfsleven, waarna ik na een langdurige burnout besloot mijn hart te volgen en mijn leven een andere wending te geven. In mijn werk als masseuse, begrijp ik goed hoe fysieke en emotionele klachten jouw leven kunnen beïnvloeden.

Integrale massagetherapie biedt een weg naar een betere gezondheid en een betere balans. Het geeft een gevoel van bevrijding, opluchting en een vaak blijvende vermindering van de klacht. Je zult je vitaler, opgewekter en prettiger voelen. Een massage is een goede manier om alle balast van het dagelijkse leven even opzij te zetten en je hoofd leeg te maken.

Massage is eeuwenoud en biedt in het moderne leven nog steeds handvaten om het drukke leven van alledag los te laten. Hoe voel je je werkelijk en welke signalen geeft het lichaam. Daar staan we niet altijd meer bij stil. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in steeds terugkerende fysieke klachten of het niet meer kunnen ontspannen. Integrale massage gaat verder dan het behandelen van de klacht die jij ervaart. Ook de achterliggende oorzaak wordt duidelijker en geeft nieuwe inzichten.

Ik hou van de natuur en maak graag lange wandelingen. Van reizen, uitjes en het strand word ik ook erg blij. Ik heb twee grote, uitwonende, kinderen. Mijn motto in het leven: hou van jezelf en zorg goed voor jezelf…dan kun je ook goed voor anderen zorgen.

Doorlopend school ik mij bij door middel van studiedagen en cursussen. Ik ben in het bezit van het hbo-diploma Integrale Massage (behaald bij Positive Touch) en het hbo-diploma Medische Basiskennis. Om de kennis op peil te houden, volg ik aanvullende studiedagen en cursussen. In 2021 volg ik de opleiding massage bij kanker bij het instituut Massage bij Kanker.

Je bent van harte welkom in de praktijk!

Heleen

Diploma’s en certificaten:

Corona Recovery Massage
Weerstand tegen Virussen
Coaching voor masseurs
Voetreflexmassage
Hernia en Ischias
Zwangerschapsmassage
Medische Basiskennis
Integrale Massage