Wie ben ik

Even voorstellen

Vanuit mijn eigen ervaring, begeleid ik met veel plezier mensen bij het terugvinden van de balans in het lichaam en het verminderen van klachten. Ik ben lang werkzaam geweest in het bedrijfsleven, waarna ik na een langdurige burnout besloot mijn hart te volgen en mijn leven een andere wending te geven. In mijn werk als masseuse, begrijp ik goed hoe fysieke en emotionele klachten jouw leven kunnen beïnvloeden.

Integrale massagetherapie biedt een weg naar een betere gezondheid en een betere balans. Het geeft een gevoel van bevrijding, opluchting en een vermindering van spanningsklachten. Een integrale massage is een goede manier om balast van het dagelijkse leven even opzij te zetten en weer contact te maken met jezelf.

Hoe voel je je werkelijk en welke signalen geeft het lichaam. Daar staan we niet altijd meer bij stil. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in steeds terugkerende fysieke klachten of het niet meer kunnen ontspannen. Integrale massage gaat verder dan het behandelen van de klachten die jij ervaart. Ook de achterliggende oorzaken worden duidelijker en dit besef geeft nieuwe inzichten. Ik ondersteun je graag in jouw proces. 

Ik hou van de natuur en maak graag lange wandelingen. Van reizen, uitjes en het strand word ik ook erg blij. In mijn vrije tijd ontspan ik ook door pilates en yoga. Ik heb twee grote, uitwonende, kinderen. Mijn motto in het leven: hou van jezelf en zorg goed voor jezelf…dan kun je ook goed voor anderen zorgen.

Doorlopend school ik mij bij door middel van studiedagen en cursussen. Ik ben in het bezit van het hbo-diploma Integrale Massage (behaald bij Positive Touch) en het hbo-diploma Medische Basiskennis. In 2023 ga ik mij verder verdiepen in stresscoaching.

Je bent van harte welkom in de praktijk!

Heleen

Heleen van der Waals

Relevante opleidingen

 • Personal coaching en stresscoaching 2023
 • Spirituele relaties Geurtz 2023
 • ZoMa opleidingen
  Leven vanuit je ware essentie
  2022
 • Instituut Massage bij Kanker
  Basistraining Massage bij Kanker
  2021 
 • Positive Touch
  Coaching voor Massagetherapeuten
  2020
 • MOOD Massage Opleidingen
  Voetreflexmassage
  2019
 • Positive Touch
  Hernia en Ischias
  2018
 • Wellness Academie
  Zwangerschapsmassage
  2018
 • Hbo Medische Basiskennis
  2017
 • Hbo Positive Touch
  Integrale Massage
  2015 – 2016